sud-u-kerchi-zavtra-obere-zapobizhniy-zakhid-kapitanu-ukrayinskogo-sudna

Суд у Керчі завтра обере запобіжний захід капітану українського судна

 • 12986 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Суд окупантів в Керчі завтра має намір обрати запобіжний захід командиру буксира "Яни Капу" Олегу Мельничуку. Про це в Facebook повідомляє журналіст Антон Наумлюк, передає УНН.

"Командир буксира "Яни Капу", старшина першої статті Олег Мельничук (1995 року народження), захоплений російськими прикордонниками, перебуває в Білогірському ІТТ. Адвокат Едем Семедляєв виїхав на зустріч з ним. Запобіжний захід для нього буде обраний завтра", - написав журналіст.

Як повідомляв УНН, 25 листопада в районі Керченської протоки стався російський збройний напад і захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" і буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса в порт Маріуполь - з Чорного в Азовське море, також були поранені і захоплені в полон члени їх екіпажів.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України повідомила про підозру прикордонникам ФСБ і військовослужбовцям ЗС РФ, які вчинили напад на українських моряків. Підозри російським військовим спрямовані за їхнім місцем служби, готується клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу.

Раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що захоплених українських моряків у вівторок 27 листопада перевозять на суд до Сімферополя в окупованому Криму.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль побудує газопровід в Європу по дну Середземного моря

     • 13620 переглядiв

    У радикала Рибалки слова знову розійшлися з ділом

     • 13126 переглядiв

    На адмінмежі з Кримом запроваджено обмеження для громадян РФ

     • 23678 переглядiв

    "Укртрансгаз" працюватиме без змін під час воєнного стану

     • 11720 переглядiв

    Рух на кордоні зі Словаччиною та Угорщиною досі ускладнено

     • 10879 переглядiв