sud-u-spravi-eks-berkutivtsiv-perenis-zasidannya-na-29-travnya

Суд у справі екс-беркутівців переніс засідання на 29 травня

 • 8408 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Святошинський районний суд Києва переніс на 29 травня судове засідання за обвинувачення 5 колишніх бійців спецпідрозділу МВС України "Беркут", обвинувачених у розстрілах активістів Майдану у лютому 2014 року, передає кореспондент УНН.

"Суд оголошує перерву в судовому засіданні до 11 години 30 хвилин 29 травня 2018 року", - сказав головуючий суду присяжних Сергій Дячук.

Він пояснив, що у зв'язку з тим, що суд братиме участь в іншому судовому засіданні засідання, заплановане на 24 травня не відбудеться.

Варто зазначити, що сьогодні дав покази суду активіст Майдану Андрій Марчак, який отримав поранення 20 лютого 2014 року під час акції протесту.

Як повідомляв УНН, у травні 2015 року Святошинський суд почав розгляд по суті справи проти п’яти екс-беркутівців: Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченка, Сергія Тамтури й Олега Янішевського. Їх обвинувачують у розстрілі активістів Майдану на вулиці Інститутській у Києві в лютому 2014 року.

П’ятьом колишнім беркутівцям інкримінують перевищення службових повноважень, незаконне поводження зі зброєю, умисне вбивство та завдання тілесних ушкоджень активістам Майдану.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП