sud-u-spravi-pro-derzhzradu-yanukovicha-ne-vidbudetsya-bo-advokati-znovu-poyikhali-do-rf

Суд у справі про держзраду Януковича не відбудеться, бо адвокати знову поїхали до РФ

 • 15798 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Сьогоднішнє засідання Оболонського районного суду Києва у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді, скоріш за все, не відбудеться, оскільки його адвокати поїхали до Російської Федерації. Про це УНН сказав поінформований співрозмовник.

“Сьогоднішнє засідання не відбудеться через те, що його адвокати поїхали до Російської Федерації”, — розповів співрозмовник.

Зазначимо, 25 січня суд оголосив перерву у розгляді справи про держзраду В.Януковича до 10 години 31 січня.

Очікувалось, що суд продовжить допит свідків з боку сторони обвинувачення.

Як повідомляв УНН, 25 січня під час судового засідання було допитано народного депутата Рефата Чубарова та двох співробітників Управління державної охорони, які супроводжували В.Януковича під час втечі з Києва до Криму у лютому 2014 року.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП