sud-u-spravi-pro-tragediyu-2-travnya-v-odesi-ne-vidbuvsya

Суд у справі про трагедію 2 травня в Одесі не відбувся

 • 8448 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Судове засідання у кримінальному провадженні про умисне вбивство під час масових заворушень 2 травня в Одесі не відбулося. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу суду.

Так, на сьогодні було призначене засідання Малиновського райсуду Одеси, у провадження якого перебуває обвинувальний акт у скоєнні умисного вбивства під час подій 2 травня.

"У зв’язку з неможливістю завчасно повідомити всіх присяжних про дату та час, судове засідання не відбулось. Про наступну дату та час судового засідання буде повідомлено додатково", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, 15 листопада відбулося підготовче судове засідання у справі про вбивство під час масових заворушень в Одесі. Колегія суддів призначила розгляд справи судом присяжним.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі в ході масових заворушень загинули 48 осіб і понад 200 отримали поранення. Більшість загинули під час пожежі в Будинку профспілок.

Правоохоронні органи відкрили близько десятка кримінальних проваджень щодо різних фактів. Найбільш резонансна – справа про події на Грецькій площі, де сталися перші сутички між проросійськими й проукраїнськими активістами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд у справі про трагедію 2 травня в Одесі не відбувся

     • 8448 переглядiв

    НАБУ не розслідує справ проти Павелка

     • 13537 переглядiв

    Поліція затримала трьох осіб через блокування руху біля Ради

     • 14103 переглядiв

    Завтра в Україні очікується мокрий сніг і дощ

     • 10401 переглядiв

    Рада провалила перейменування Дніпропетровської області

     • 19801 переглядiв

    Адвокат розповів про стан здоров’я Януковича

     • 24924 переглядiв