sud-u-spravi-rozstrilu-maydanu-nastupne-zasidannya-vidbudetsya-11-grudnya

Суд у справі розстрілу Майдану: наступне засідання відбудеться 11 грудня

 • 11893 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Печерський районний суд Києва, який розглядає клопотання на надання дозволу проведення спеціального (заочного) досудового слідства за підозрою екс-президента України Віктора Януковича в організації та керуванні розстрілами на Майдані у лютому 2014 року, переніс засідання на 11 грудня, передає кореспондент УНН.

Сьогодні під час засідання сторона захисту екс-президента України Віктора Януковича, який підозрюється в організації та керуванні розстрілами активістів Майдану в лютому 2014 року, розпочала стадію надання заперечень на докази Генеральної прокуратури у цій справі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У суд в справі Майдану принесли "коктейлі Молотова"

“На сьогоднішньому засіданні сторона захисту розпочала оголошувати свої заперечення на докази, які надала Генеральна прокуратура у справі. Наступне судове засідання відбудеться 11 грудня о 10:00”, — повідомили в адвокатській компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у справі Майдану завершив дослідження доказів сторони обвинувачення

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва розглядає клопотання Генеральної прокуратури України на дозвіл проведення спеціального (заочного) досудового розслідування за підозрою Януковича в організації та керуванні розстрілами активістів Майдану у лютому 2014 року.

Українські Національні Новини

Політика