sud-u-spravi-savchenko-rubana-pishov-na-perervu-pislya-zavershennya-stadiyi-vidvodiv

Суд у справі Савченко-Рубана пішов на перерву після завершення стадії відводів

 • 10112 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Броварський міський суд Київської області у справі народного депутата Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту, пішов на перерву, заявивши про завершення стадії відводів. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Суд пішов на перерву, надавши час підсудним для спілкування з державними захисниками, які їм були надані у зв’язку із тим, що жоден з восьми їхніх власних адвокатів так і не з'явився на засіданні.

При цьому суддя повідомила, що стадія відводів минула. Своєю чергою, Надія Савченко заявила, що про відсутність відводів у неї і у Рубана заявили державні захисники, які на той час не встигли навіть поспілкуватись зі своїми підзахисними.

Нагадаємо, 13 квітня у Броварах Київської області почався суд у справі Надії Савченко та Володимира Рубана.

15 квітня Броварський міський суд Київської області розпочав судове засідання у справі Надії Савченко та Володимира Рубана без адвокатів.

Нагадаємо, у серпні 2018 року Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Савченко і Рубана у вчиненні терористичного акту у центрі Києва завершено. З його слів, під час слідства здобуто всі необхідні докази, які підтверджують версію про підготовку теракту у столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП