sud-u-spravi-savchenko-rubana-zadovolniv-samovidvid-suddiv

Суд у справі Савченко-Рубана задовольнив самовідвід суддів

 • 15460 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Київський апеляційний суд задовольнив самовідвід суддів у справі стосовно народного депутата України Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту. Про це журналісту УНН, повідомили в прес-службі Київського апеляційного суду.

"В результаті засідання ( в Київському апеляційному суді у справі народного депутата Надії Савченко і екс-керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту – ред.) колегія суддів заявила про самовідвід, який був задоволений судом. Справа направлена на повторний розподіл для обрання іншого суду", - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, 26 березня Солом’янський районний суд Києва задовольнив заяву адвокатів про відвід суддів у справі народного депутата України Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту. Справа була направлена в Київський апеляційний суд для призначення іншого суду, який розглядатиме її.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП