sud-v-ssha-ofitsiyno-oformiv-rozluchennya-naybagatshoyi-lyudini-u-sviti-z-druzhinoyu

Суд в США офіційно оформив розлучення найбагатшої людини у світі з дружиною

 • 10460 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Глава найбільшого в світі онлайн-ретейлера Amazon Джефф Безос офіційно оформив розлучення зі своєю вже колишньою дружиною Маккензі. Про це повідомила в п'ятницю газета The Seattle Times, передає УНН.

За інформацією видання, документ про офіційне завершення шлюборозлучного процесу підписав в п'ятницю суддя округу Кінг в штаті Вашингтон. Видання відзначає, що оформлення розлучення дозволить почати процес по передачі колишній дружині глави Amazon покладених їй за законом 19,7 млн ​​акцій компанії на суму 38,3 млрд доларів. Раніше повідомлялося, що це автоматично зробить її однією з найбагатших жінок планети. Сама Маккензі Безос заявила, що пожертвує половину свого майна на добродійність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатшу людину в світі шантажували "голими" фото

9 січня Джефф Безос і його дружина оголосили, що мають намір розлучитися після 25 років у шлюбі. У пари четверо дітей. Маккензі Безос в квітні завершила процес розлучення, поступившись свому колишньому чоловіку 75% акцій Amazon з тих, що належали їй, а також частки в газеті The Washington Post і компанії Blue Origin.

Глава Amazon в березні другий рік поспіль очолив щорічний рейтинг найбагатших людей планети за версією журналу Forbes c статком 131 млрд доларів (з урахуванням стану його дружини). У минулому році журнал оцінював стан Безос в 112 млрд доларів. Крім Amazon, капіталізація якої минулого року досягла 1 трлн доларів, Безос володіє аерокосмічної компанією Blue Origin. Безос володіли нерухомістю в різних частинах США, в тому числі окремо вартістю 12,9 млн доларів в Беверлі-Хіллз (штат Каліфорнія).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатша людина у світі за два дні втратила рекордну суму

Українські Національні Новини

Новини Світу