sud-vidmovivsya-vidstoronyati-mera-uzhgoroda-vid-posadi

Суд відмовився відстороняти мера Ужгорода від посади

 • 11331 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Суд в Ужгороді відмовив у задоволенні клопотання прокуратури про відсторонення від виконання службових обов’язків мера міста Богдана Андріїва, стосовно якого відкрито та розслідується кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-центр Судової влади України, передає УНН.

"У судовому засіданні прокурором не було доведено, що підозрюваний, перебуваючи на посаді Ужгородського міського голови, може знищити докази кримінального правопорушення та здійснити незаконний вплив на свідків злочину. З огляду на вказане, слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотання прокуратури про відсторонення Богдана Андріїва від здійснення посадових обов’язків", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, якого раніше суд взяв під варту із правом внесення застави, вийшов під заставу у 440 тис. грн.

Як повідомляв УНН, правоохоронці з'ясовують роль міського голову Ужгорода у можливому сприянні керівникам одного з товариств, підозрюваних у привласненні коштів. У зв'язку з цим йому вручили підозру. У міськраді прокоментували вручення підозри меру Ужгорода.

Українські Національні Новини

Політика