sud-vidpraviv-pid-vartu-pidozryuvanomu-u-posyaganni-na-zhittya-politseyskogo

Суд відправив під варту підозрюваного у посяганні на життя поліцейського

 • 8894 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Суд відправив під варту підозрюваного у пострілі із револьвера гумовими кулями в обличчя правоохоронця, який виїхав на виклик за фактом домашнього насильства. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Хмельницької області.

"За принципової позиції прокуратури підозрюваному у посяганні на життя поліцейського хмельничанину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що після прибуття поліцейських на виклик за фактом вчинення домашнього насильства, зловмисник вистрілив із револьвера для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, в обличчя правоохоронця.

"Незважаючи на це, поліцейські затримали нападника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно, у тому числі відносно дружини та неповнолітніх дітей. Пораненого працівника поліції доставлено до лікувального закладу, де йому надано кваліфіковану медичну допомогу", - зазначається в повідомленні.

Також наразі вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, чоловіка засудили до 10 років ув’язнення за замах на життя поліцейського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП