sud-za-pozovom-saakashvili-do-dms-vidklali-do-5-lyutogo

Суд за позовом Саакашвілі до ДМС відклали до 5 лютого

 • 9652 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Київский апеляційний адміністративний суд відклав розгляд апеляції за позовом екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі на рішення суду у справі за його позовом до Державної міграційної служби до 5 лютого, передає кореспондент УНН.

"Суд ухвалив заяву Саакашвілі про відвід складу суду задовільнити частково, передати справу для вирішення питання про відвід. В іншій частині заяви Саакашвілі - відмовити. На цьому судове засідання закінчено, наступне судове засідання відбудеться 5 лютого о 10 годині", - сказав суддя.

Водночас, адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький пояснив, що захист Саакашвілі клопотав про відвід колегії суддів на цьому засіданні, оскільки їх не попередили належним чином про новий склад суддів у справі.

"Нам не зрозуміло, яким чином змінився склад колегії суддів. Ми не отримали жодного документа з поясненнями, з яких причин колегія була змінена. Колегія повинна була залишитися попередня. Але вчора нам з сайту суду стало відомо про зміну колегії. Виходячи з того, що ми не знайомі з причинами зміни суду, тому ми й заявили про відвід цій сьогоднішній колегії . Вже інша колегія буде розглядати наше сьогоднішнє клопотання про відвід", - сказав Чорнолуцький.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва забов'язав Державну міграційну службу надати матеріали, на підставі яких екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі було відмовлено у наданні статусу біженця або особи, яка потребує додаткового захисту.

Українські Національні Новини

Політика