sud-zaareshtuvav-na-2-misyatsi-gromadyanina-ssha-yakiy-zamoviv-zamakh-na-ministra-agropolitiki-leschenka

Суд заарештував на 2 місяці громадянина США, якого підозрюють у замовленні замаху на міністра агрополітики Лещенка

 • 14291 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Печерський районний суд Києва заарештував американського бізнесмена Гросанса Курта Джейкоба на 2 місяці без права внесення застави, якого підозрюють у замовленні замаху на міністра аграрної політики Романа Лещенка. Відповідне рішення ухвалили під час засідання суду, передає УНН.

Деталі

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід американському бізнесмену Курту Гроссансу у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Як заявила адвокат підозрюваного Алла Угрина, Курт Гроссанс “не має намірів переховуватися, а лише хоче повернути гроші, які в нього були викрадені”.

“Мій підзахисний хоче отримати гроші, які в нього були викрадені. Жодного слова про те, що він готував цей злочин мій підзахисний не розуміє”, - заявила адвокат.

Додамо

Вчора Міністерство внутрішніх справ оголосило, що правоохоронці затримали злочинців, які планували замах на міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка.

Замовниками були двоє – жінка і чоловік, громадянин США. Замовлення вони планували через діяльність Лещенка у 2018 році.

Лещенко розповів, що мав корпоративний конфлікт з громадянином США, який замовив вбивство урядовця.

Монастирський також заявив, що підозрюваних у замаху на міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка допитали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП