sud-zakriv-spravu-proti-eks-zastupnika-klichka-za-pidrobleniy-diplom

Суд закрив справу проти екс-керівника апарату КМДА за підроблений диплом

 • 20624 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Шевченківський районний суд Києва звільнив від кримінальної відповідальності та закрив кримінальне провадження щодо колишнього керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка, підозрюваного у використанні підробленого диплома про вищу освіту. Про це йдеться у рішенні суду, передає УНН.

В ухвалі зазначається, що до суду звернувся з клопотанням прокурор Київської місцевої прокуратури про звільнення Бондаренка від кримінальної відповідальності у зв’язку з закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Зазначається, що підозрюваний Бондаренко надав свої анкетні дані невстановленій особі для підроблення диплому бакалавра, нібито виданого Львівським національним університетом імені Івана Франка.

"Своїми умисними діями (В.Бондаренко – ред.) сприяв підробці офіційного документа… вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.5 ст. 27, ч.1 ст. 358 КК України", - йдеться в ухвалі суду.

Шевченківський районний суд задовольнив клопотання прокурора та звільнив Бондаренка від кримінальної відповідальності та закрив справу проти нього у зв’язку з закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, 31 серпня керівнику апарату Київської міської державної адміністрації оголошено підозру за фактом використання завідомо підробленого диплому вищого навчального закладу.

Встановлено, що він використовував підроблений диплом Львівського національного університету імені Івана Франка та сприяв у виготовленні цього підробленого документу.

Того ж дня, у КМДА повідомили, що Бондаренка звільнено з посади керівника апарату КМДА.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП