sud-zalishiv-grimchaka-pid-tsilodobovim-domashnim-areshtom

Суд залишив Гримчака під цілодобовим домашнім арештом

 • 17016 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила в силі запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту ексзаступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрію Гримчаку. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

Так, 6 березня, Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційну скаргу захисника підозрюваного на ухвалу слідчого судді ВАКС, якою підозрюваному продовжено на два місяці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

"За результатами судового розгляду колегія вирішила відмовити у задоволені апеляційної скарги та залишила в силі ухвалу слідчого судді", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 лютого, слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора щодо продовження запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту Гримчаку.

Як повідомляв УНН, 14 серпня затримали Юрія Гримчака і його “помічника”. Затримання відбувалося у межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.190 КК України (шахрайство). У НАБУ повідомляли, що затримали чиновників “на гарячому” під час отримання частини коштів в розмірі 480 тис. дол.

За даними слідства, зазначені особи нібито за вчинення ними впливу на ухвалення рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду в загальному розмірі 1,1 млн дол.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Суд залишив Гримчака під цілодобовим домашнім арештом

     • 17016 переглядiв

    Голова Нацбанку прогнозує зниження ставки по іпотеці до 10%

     • 11648 переглядiв

    У Ватикані зафіксували перший випадок коронавірусу

     • 14616 переглядiв

    ООС: зафіксовано один обстріл з боку бойовиків

     • 9694 переглядiв

    У столиці неподалік водойми виявили фрагмент тіла людини

     • 27867 переглядiв