sud-zalishiv-pid-vartoyu-pavlovskogo

Суд залишив під вартою Павловського

 • 14568 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Київський апеляційний суд залишив під вартою Ігоря Павловського - колишнього помічника одного із нардепів ВРУ, фігуранта у справі Катерини Гандзюк, за підозрою у керівництві злочинною організацією. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"Київський апеляційний суд залишив без змін ухвалу Печерського районного суду міста Києва, якою колишньому помічнику народного депутата України попередніх скликань обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави. Зазначена особа підозрюється у створенні і керуванні злочинною організацією у Херсоні", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва взяв під варту колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського, фігуранта у справі Катерини Гандзюк, за підозрою у керівництві злочинною організацією.

Як повідомлялося в УНН, співробітники Служби безпеки України у співпраці з Офісом генпрокурора затримали колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського за підозрою у керівництві злочинною організацією. Ця особа проходить як обвинувачений у справі Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, у Херсоні та області проходила спецоперація щодо ліквідації діяльності злочинної організації, повідомлено про підозру її керівнику, а також розпочато низку обшуків для пошуку додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Також повідомлялося, що під час спецоперації на Херсонщині щодо припинення діяльності злочинної організації, керівник якої фігурує у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк, проведено понад 30 обшуків, підозру оголосили 9 людям.

Українські Національні Новини

Суспільство