sud-zalishiv-sternenka-pid-tsilodobovim-domashnim-areshtom

Суд залишив Стерненка під цілодобовим домашнім арештом

 • 16081 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом одеського активіста Сергія Стерненка, якого підозрюють в умисному вбивстві та незаконному носінні холодної зброї, передає кореспондент УНН.

"Застосування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту щодо Стерненка залишити без змін, апеляційну скаргу захисту залишити без задоволення", - сказав суддя.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд міста Києві відправив активіста Сергія Стерненка під цілодобовий домашній арешт. Згодом суд змінив адресу для відбування домашнього арешту Стерненку.

Активісту у СБУ раніше повідомили про підозру в умисному вбивстві та незаконному носінні холодної зброї.

Також нагадаємо, раніше ще ГПУ направила до СБУ кримінальні провадження щодо нападів на громадського активіста Сергія Стерненка в Одесі.

Як повідомлялося в УНН, перший напад на активіста із застосування зброї стався 1 травня 2018 року. В активіста вистрелили з пістолета травматичної дії неподалік від його будинку в Одесі. Куля влучила активісту в шию ззаду.

24 травня того ж року на Стерненка скоїли черговий замах, один з нападників загинув. Одного з нападників Стерненко поранив ножем, а другий втік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП