sud-zaminuvali-pered-pochatkom-rozglyadu-spravi-za-pozovom-kolomoyskogo-schodo-privatbanku

Суд "замінували" перед початком розгляду справи за позовом Коломойського щодо ПриватБанку

 • 11011 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. До Господарського суду міста Києва, де сьогодні мав відбутись розгляд позову колишніх акціонерів ПриватБанку Ігоря Коломойського та Triantal Investments Ltd про повернення ПриватБанку, надійшло анонімне повідомлення про замінування. Про це йдеться в повідомленні на сайті суду, передає УНН.

"За повідомленням анонімного дзвінка стало відомо про факт замінування приміщень Господарського суду міста Києва. На місце події виїхали слідчо-оперативна група управління поліції, кінологи та вибухотехніки. Із приміщення суду було евакуйовано працівників та відвідувачів", - йдеться в повідомленні суду.

Інформацію про "замінування" підтвердили і у пресслужбі ПриватБанку.

Як повідомляв УНН, 8 жовтня Господарський суд Києва прийняв рішення про перенесення на 17 жовтня розгляду позову колишніх акціонерів ПриватБанку Ігоря Коломойського та Triantal Investments Ltd про визнання недійсним договору купівлі-продажу банку між Міністерством фінансів і особами, які були на той момент його акціонерами.

Нагадаємо, ПриватБанк був націоналізований 2016 року. 18 квітня 2019 року Окружний адмінсуд Києва визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку.

Також 18 квітня поточного року Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправними рішення, наслідком яких стала націоналізація ПАТ “КБ “Приватбанк”, та визнав нечинним з моменту укладення договір купівлі-продажу державою акцій банку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Разумков заробляє менше, ніж Рябошапка

     • 29236 переглядiв

    Разумков підбив підсумки роботи ВРУ за 50 днів

     • 12189 переглядiв