sud-zavtra-rozglyane-spravu-tatarina-yakiy-20-dniv-ne-zdavavsya-v-odniy-iz-ukrayinskikh-v-ch-u-krimu

Суд завтра розгляне справу татарина, який 20 днів не здавався в одній із українських в/ч у Криму

 • 13951 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Завтра у Київському районному суді окупованого Сімферополя о 10 годині відбудеться продовження арешту так званому диверсанту - Редвану Сулейманову, кримському татарину, який більше 20 днів не здавався в одній з обложених українських військових частин в Криму у 2014 році. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат Еміль Курбедінов, передає УНН.

"Завтра в Київському районному суді Сімферополя о 10 годині відбудеться продовження арешту т.зв. диверсанту - Редвану Сулейманову, кримському татарину, який більше 20 днів не здавався в одній з обложених українських військових частин в Криму в 2014 р, а в цьому році він був заарештований ФСБ!" - написав адвокат.

Нагадаємо, Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що українська розвідка підготовлювала терористичні акти в окупованому Криму.

Як повідомляли ЗМІ, стало відомо ім'я третьої особи, затриманої ФСБ РФ за підозрою в підготовці терактів в окупованому Росією Криму. Його звуть Ридван Рустемович Сулейманов, 1989 року народження, житель Запоріжжя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЗМІ назвали ім'я претендента на пост прем'єра Румунії

     • 8466 переглядiв

    Автомобільні затори в Києві сягнули восьми балів

     • 7584 переглядiв

    Коста-Ріка скасувала візи для громадян України

     • 10018 переглядiв

    Україна визнала фрізбі офіційним видом спорту

     • 16200 переглядiв