sud-znyav-z-rozglyadu-spravu-nasirova

Суд зняв з розгляду справу Насірова

 • 9793 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Шевченківський районний суд міста Києва зняв з розгляду справу стосовно екс-голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова та керівника департаменту ДФС України Володимира Новікова, питання продовження фігурантам провадження покладених на них обов'язків має бути розглянуте впродовж трьох днів, а головуючий суддя у справі йде у відпустку. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу САП.

"У середу, 26 червня 2019 року, у Шевченківському районному суді міста Києва заплановане судове засідання по суті з розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні про обвинувачення екс-голови ДФС України, а також керівника департаменту ДФС України. Проте вказане засідання було знято з розгляду з причин зайнятості суддів у інших судових процесах", - вказали у САП.

Як додали у прокуратурі, у зв’язку з тим, що строк дії обов’язків, покладених на фігурантів провадження, закінчується 4 липня 2019 року, "прокурорами САП сьогодні було подано клопотання до суду про їх продовження". Відповідно вимог КПК вказані клопотання мають бути розглянуті упродовж 3 днів з моменту їх подання, зазначили у відомстві.

"Разом з тим, у суді повідомили, що головуючий суддя з 27 червня 2019 року перебуватиме у відпустці, тому засідань найближчим часом проведено не буде", - повідомили у САП.

Нагадаємо, суд зняв відповідальність з Насірова щодо надання податкової розстрочки компаніям.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП