sud-zobovyazav-gpu-vidkriti-kriminalne-provadzhennya-proti-nardepa-s-ribalki

Суд зобов'язав ГПУ відкрити кримінальне провадження проти нардепа С.Рибалки

 • 8069 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Печерський суд зобов'язав Генеральну прокуратуру порушити кримінальне провадження проти народного депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки за заявою політолога Олексія Станчевського. Про це заявник повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

За словами А.Станчевского, раніше співробітники ГПУ бездіяли щодо його заяв.

"Але суд зупинив це правове свавілля. Постановою від 26-го травня 2017 року Печерський районний суд зобов'язав Генеральну прокуратуру розглянути мою заяву про вчинення Сергієм Рибалкою кримінального злочину ... Іншою постановою від 10-го травня Печерський суд задовольнив мою скаргу на бездіяльність ГПУ і зобов'язав компетентних осіб ГПУ внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за моєю заявою про вчинення кримінального злочину і почати досудове розслідування", - повідомив він.

А.Станчевський додав, що продовжує отримувати анонімні погрози на свою адресу, а тому попросив ГПУ визнати його потерпілим у справах С.Рибалки.

Нагадаємо, столична прокуратура підозрює С.Рибалку в створенні громадської організації з метою несплати податків.

Також прокурори підозрюють сімейний бізнес політика в створенні схем виведення коштів на офшорні компанії.

Додамо, що журналісти простежили зв'язок нардепа із заводом у Липецьку (РФ), який випускає снековоую продукцію, аналогічну тій, що виробляє корпорація Рибалки "S.Group" в Україні.

Українські Національні Новини

Політика