sud-zobovyazav-parubiya-osobisto-pributi-na-dopit-u-spravi-yefremova

Суд зобов’язав Парубія особисто прибути на допит у справі Єфремова

 • 10492 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Колегія суддів Старобільського районного суду Луганської області зобов’язала голову Верховної Ради України Андрія Парубія особисто прибути до суду 31 травня для надання показів в якості свідка у справі за обвинуваченням у державній зраді екс-голови парламентської фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова. Відповідну ухвалу оголосив сьогодні на засіданні головуючий колегії суддів суддя Олександр Пелих, передає УНН.

"На думку колегії суддів клопотання свідка щодо неможливості його прибуття до суду в зв’язку із щільним робочим графіком голови Верховної Ради та клопотання щодо його допиту в режимі відеконференції не є згідно з п.1 ч.1 ст.336 Кримінально-процесуального кодексу підставою для його допиту як свідка у режимі відеоконференції… А тому суд вважає за необхідне відмовити у задоволенні клопотання прокурора про допит свідка Парубія в режимі відео конференції… Одночасно суд наголошує, що свідок Парубій Андрій Володимирович викликається на 10 годину 31 травня цього року. Ухвала оскарженню не підлягає", - йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні сторона обвинувачення оголосила клопотання Парубія допитати його в режимі відеоконференції через щільний робочий графік та просила суд його задовільнити.

Як повідомляв УНН, Єфремов обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.110, ч.1 ст.111, ч.1 ст.258-3, ч.3 ст.27, ст.341, ч.5 ст.27, ст.341 КК України.

Суд продовжив Єфремову термін тримання під вартою до 24 червня 2018 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП