sud-zvilniv-nepovnolitnogo-u-spravi-bilikh-leviv

Суд звільнив неповнолітнього у справі "Білих левів"

 • 12322 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 1 березня. УНН. Ленінський районний суд у Кропивницькому звільнив з-під варти неповнолітнього хлопця, який підозрювався у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.189 ККУ. Про це кореспонденту УНН-Центр повідомив батько хлопця.

За його словами, слідчі не могли довести обґрунтованість звинувачень у бік його сина. Прокуратура клопотала, щоб його звільнили на поруки.

Речниця прокуратури Кіровоградської області Оксана Звенигородська повідомила, що по одному з неповнолітніх судом відмовлено в задоволенні клопотання прокурора через те, що законні представники (батьки − ред.) відмовилися брати неповнолітнього підозрюваного під нагляд. Крім того, сам неповнолітній відмовився проти передання його під нагляд батькам. Наразі прокурором вноситься клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

На закритому засіданні суд постановив відпустити хлопця з-під варти.

Нагадаємо, прокуратурою Кіровоградської області спільно з СБУ було викрито групу осіб, яка називала себе борцями з потенційними педофілами та діяла під емблемою "White lions". Правоохоронцями встановлено, що саме учасники цього угруповання вчиняли вимагання, грабежі та розбої на території Кіровоградської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП