suddya-barishivskogo-sudu-yaka-zupinila-litsenziyu-skyup-podala-u-vidstavku

Суддя Баришівського суду, яка зупинила ліцензію SkyUp, подала у відставку

 • 12774 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Суддя Баришівського районного суду Олена Литвиненко, яка винесла ухвалу про призупинення дії ліцензії авіаперевізника SkyUp, подала заяву про відставку. Про це УНН повідомляє з посиланням на сайт Вищої ради правосуддя.

Станом на 8 липня в порядку денному № 54 засідання Вищої ради правосуддя на 18 липня 2019 року запланований розгляд матеріалів звільнення суддів з посад за загальними обставинами. Першим номером зазначається суддя Олени Литвиненко в списку у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Нагадаємо, Баришівський районний суд Київської області ухвалив рішення "зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом, яка видана ТОВ "Авіакомпанія Скайап".

Як повідомляв УНН, міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що Баришівський районний суд Київської області не може ухвалювати рішення щодо призупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом авіакомпанії SkyUp Airlines.

Українські Національні Новини

Суспільство