sudima-nelegalka-z-rf-organizuvala-7-bordeliv-u-dnipri

Судима нелегалка з РФ організувала 7 борделів у Дніпрі

 • 11015 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. У Дніпрі затримали раніше судиму громадянку Російської Федерації, яка перебувала на території України незаконно, і її співмешканця, які організували мережу борделів. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передає УНН.

Правоохоронці встановили,що 34-річна жінка підшуковувала дівчат та схиляла їх до занять проституції. До обов’язків її 31-річного співмешканця входив жорсткий контроль за дисципліною повій, графіком їх виходу на роботу, пошуком клієнтів, координація дій повій та їх охорона. Після надання сексуальних послуг, які оцінювалися від 600 до декількох тисяч гривень, сутенери забирали половину заробленого. Для створення місць розпусти спільники орендували у Дніпрі 7 квартир, в яких дівчата приймали клієнтів.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. У ході обшуків, які провели 3 квітня за місцями "роботи" фігурантів, поліцейські вилучили гроші, візитні картки, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, які підтверджують їх злочинну діяльність.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Вирішується питання про вручення їм повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Сутенерам загрожує від 4-х до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, у центрі Києва викрили бордель, замаскований під стрип-клуб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП