suditimut-vinnichanina-yakiy-do-smerti-pobiv-druzhinu-cherez-revnoschi

Судитимуть вінничанина, який до смерті побив дружину через ревнощі

 • 13973 переглядiв

КИЇВ.1 червня. УНН. До суду направлено обвинувальний акт стосовно чоловіка, якого підозрюють у побитті дружини до смерті через ревнощі. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Вінницької області.

"Під процесуальним керівництвом Вінницької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 35-річного вінничанина, який заподіяв дружині тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили її смерть", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час домашнього застілля чоловік почав звинувачувати жінку в зраді.

"Під час конфлікту наніс удар рукою в голову, від якого жінка втратила рівновагу та впала. Від отриманих травм потерпіла померла", - зазначається в повідомленні.

Також встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні, чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

"Підозрюваному інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України. На даний час погоджено обвинувальний акт, який направлено до суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві затримано чоловіка, який накинувся на дружину з сокирою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП