sudove-zasidannya-u-spravi-eksglavi-moz-krimu-perenesli-cherez-vidsutnist-elektroenergiyi

Судове засідання у справі "ексглави МОЗ Криму" перенесли через відсутність електроенергії

 • 11734 переглядiв

КІЕВ.18 червня. УНН. Судове засідання з розгляду обвинувального акту щодо колишнього "міністра охорони здоров'я Республіки Крим" Петра Михальчевського, якого звинувачують у держзраді, перенесли через відсутність електроенергії. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури АР Крим в Telegram-каналі.

"Судове засідання по розгляду обвинувального акта щодо колишнього "міністра охорони здоров'я Республіки Крим" за ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 111 КК України перенесено в зв'язку з відсутністю електроенергії на 9 липня 2020 року на 12:00", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 18 червня в Дніпровському районному суді Києва мало відбутися чергове судове засідання по розгляду обвинувального акта щодо колишнього "міністра охорони здоров'я Республіки Крим" Петра Михальчевський, обвинуваченого в державній зраді.

Як повідомляв УНН, Дніпровський райсуд Києва звільнив з-під домашнього арешту колишнього главу "Міністерства охорони здоров'я" анексованого Криму Петра Михальчевського, обвинуваченого в державній зраді.

Нагадаємо, в січні 2018 року співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування в Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров'я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованій півострові. У той же день йому повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП