sudove-zasidannya-u-spravi-r-nasirova-perenesli-na-zavtra-v-apelyatsiyniy-sud-dopovneno

Судове засідання у справі Р.Насірова перенесли на завтра в Апеляційний суд (доповнено)

 • 15348 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Суддю, котрий розглядатиме відвід слідчого судді Олександра Бобровніка, який обирав запобіжний захід відстороненому голові ДФС Роману Насірову, визначать завтра. Про це заявила прес-секретар Солом'янського районного суду Києва Яна Квітченко, передає кореспондент УНН.

“Для того щоб розглянули заяву про відвід, потрібно визначити суддю, який уповноважений розглядати дану заяву про відвід. У даному випадку оскільки рішенням зборів суддів було прийнято, те, що чергування виключно в суботу (суддів — ред.), в неділю у нас немає можливості...є рішення і ми не маємо права його порушувати. У зв’язку з цим заява про відвід слідчого судді Бобровника буде передана завтра до канцелярії суду і розподілена”, — сказала Я.Квітченко.

За її словами, нового суддю обере автоматизована система розподілу справ.

Нагадаємо, У САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв УНН, 4 березня Солом'янський районний суд Києва оголосив перерву в засіданні з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу відстороненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову до 10:00 5 березня.

Сьогодні, 5 березня Солом’янський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання про обрання Р.Насірову запобіжного заходу.

Зазначимо, у засіданні суду оголосили перерву через оголошений захистом відвід слідчому судді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП