sumshchyna-rosiiany-zdiisnyly-36-obstriliv-prykordonnia-pid-vohon-potrapyly-zhyteli-10-hromad

Сумщина: росіяни здійснили 36 обстрілів прикордоння, під вогонь потрапили жителі 10 громад

 • 33933 переглядiв

У вівторок російські окупанти 36 разів обстріляли 10 прикордонних населених пунктів Сумської області, спричинивши 181 вибух.

Російські загарбники 36 разів обстріляли Сумську область впродовж вівторка. Під ворожим вогнем опинились мешканці 10 громад розташованих у прикордонній зоні. Про це повідомили у пресслужбі Сумської ОВА, передає УНН.

Протягом дня росіяни здійснили 36 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 181 вибух. Обстрілів зазнали Степанівська, Миропільська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Путивльська, Шалигинська, Середино-Будська громади.

– йдеться в повідомленні ОВА.

Деталі

Миропільську й Хотінську громади загарбники атакували з артилерії та мінометів.

По Великописарівській росіяни завдали ракетного удару з гелікоптера НАР, а також обстріляли з РСЗВ, мінометів, артилерії та вдарили  FPV-дронами.

Білопілля росіяни атакували з гелікоптера ракетами НАР та обстрілами з танків.

На жителів Степанівської ОТГ рашисти скинули з літака тактичної авіації КАБ. А на мешканців Краснопілля спрямували дрон з підвішеним ВОГом та вогонь артилерії.

17 ВОГ окупанти скинули й на Юнаківську громаду. А Путивльську, Шалигинську та Середино-Будську громади росіяни атакували мінометами.

Дніпропетрощина: росіяни обстріляли Нікопольський район, пошкоджені будинки, підприємство та санаторій 26.03.24, 18:57 • [views_0]

Нагадаємо

Напередодні російська армія скинула три керовані авіабомби на об'єкти цивільної інфраструктури в Білопіллі Сумської області, пошкодивши щонайменше 10 приватних будинків і будівлю позашкільного навчального закладу. В прокуратурі показали наслідки цих атак.

Тетяна Салганік

Війна