supernik-dinamo-po-lizi-yevropi-pridbav-zakhisnika-iz-seriyi-a

Суперник "Динамо" по Лізі Європи придбав захисника із Серії А

 • 12100 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Суперник "Динамо" по Лізі Європи придбав в італійської "Болоньї" фактурного оборонця Стефано Денсвіла, повідомляє УНН з посиланням на сайт чинного лідера чемпіонату України з футболу.

Півтора роки тому "Брюгге" продав Денсвіла до "Болоньї" за 6 млн. євро, але Стефано не заграв у Серії А. Якщо в першому сезоні за італійську команду у нього набігли 25 стартових виходів у чемпіонаті, то в першій половині нинішнього сезону він лише раз вийшов у Серії А з перших хвилин.

Для "Брюгге" повернення Денсвіла (оренда до кінця сезону) це зміцнення глибини складу і серйозна конкуренція серед центральних захисників. У першій частині сезону в центрі захисту команди в чемпіонаті Бельгії грали Брендон Мехеле (14 виходів в основі з 19-ти матчів команди), Одилон Коссуну (12 виходів в основі, деякі матчі на позиції правого захисника), Симон Делі (11 виходів в основі), а при схемі в три центрбеки ще одне місце займали або Клінтон Мата, або Федеріко Рікка (обидва номінально флангові захисники).

Нагадаємо, що відомий нападник поповнив ряди "Брюгге" з яким "Динамо" зустрінеться на стадії плей-офф Ліги Європи. 

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі