supernik-dinamo-po-lizi-yevropi-prodav-naykraschogo-bombardira-klubu

Суперник "Динамо" по Лізі Європи продав найкращого бомбардира клубу

 • 15687 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. У складі бельгійського "Брюгге", який є суперником київського "Динамо" на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи, відбулися нові кадрові зміни. Про це інформує сайт "біло-синіх", передає УНН.

Цитата:

"Брюгге" оголосив про продаж свого найкращого бомбардира Крепіна Діатти. Тепер 21-річний гравець збірної Сенегалу захищатиме кольори "Монако" - монегаскам довелося викласти за молодого таланту 16 млн євро", - йдеться на сайті.

Деталі

Діатта підписав контракт із "Брюгге" на початку 2018 року, перейшовши з норвезького "Сарпсборга 08". Сенегалець швидко адаптувався в Бельгії, ставши одним із ключових гравців команди та заслуживши виклик до національної збірної.

Разом із "Брюгге" Діатта виграв два чемпіонства та Суперкубок Бельгії, зігравши протягом двох років у 95-ти матчах, у яких він забив 20 голів і відзначився 10-ма гольовими передачами.

У поточному сезоні Діатта, який виступає на позиції правого вінгера, був головним снайпером "Брюгге", забивши 9 голів у 24-х поєдинках бельгійської першості та Ліги чемпіонів, а також виконавши дві результативні передачі.

Варто нагадати

Матчі "Динамо" – "Брюгге" пройдуть 18 і 26 лютого.

Українські Національні Новини

Спорт