supernik-zbirnoyi-ukrayini-po-vidboru-na-yevro-2020-otrimav-novogo-nastavnika-1

Суперник збірної України по відбору на Євро-2020 отримав нового наставника

 • 8809 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Виконком Футбольного союзу Сербії ухвалив рішення призначити головним тренером національної команди Любишу Тумбаковича, інформує УНН з посиланням на Футбольного союзу Сербії.

На нараді під головуванням президента ФСС Славіши Кокези обрання головного тренера національної команди було пріоритетним питанням. За пропозицією експертної ради союзу члени виконкому розглядали єдину кандидатуру — 66-річного Любиши Тумбаковича. Сербський фахівець отримав одностайну підтримку виконавчого комітету.

Зазначимо, що Тумбакович — найуспішніший тренер в історії белградського "Партизана", з яким він виграв шість титулів чемпіона Сербії та три національні Кубки. Також наставник мав відмінні результати під час роботи в Китаї, де здобув два чемпіонські титули і два національні Кубки з "Шаньдунь Лунен". У січні 2016 року Тумбакович був призначений тренером національної збірної Чорногорії й перебував на цій посаді до червня 2019 року.

Також додамо, новий наставник дебютує на тренерській лаві сербської команди 7 вересня в матчі відбірного циклу Євро-2020 проти Португалії на белградському стадіоні "Райко Мітич". За три дні, 10-го числа, Сербія зіграє другий вересневий відбірний поєдинок Євро — із Люксембургом на виїзді. Також в даному циклі серби проведуть ще одну гру із командою України.

Українські Національні Новини

Спорт