supervivtorok-u-ssha-bayden-zdobuvaye-tekhas-sanders-viperedzhaye-u-kaliforniyi

"Супервівторок" у США: Байден здобуває Техас, Сандерс випереджає у Каліфорнії

 • 14539 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Кандидат у президенти США від демократів Джо Байден переміг в Техасі та восьми інших штатах, у той час як його суперник і однопартієць Берні Сандерс - лідирує у найбільшій гонці за Каліфорнію у "супервівторок", - день, коли праймеріз відбуваються одночасно у 14 штатах, передає УНН із посиланням на Reuters.

Так, Байден вже здобув перемогу на півдні, Середньому Заході і в Новій Англії. За прогнозами Edison Research, Байден виграв у Техасі, а Сандерс переміг у Колорадо, Юті і своєму рідному штаті Вермонт, повідомляють у Edison Research.

Fox News і AP прогнозували, що Сандерс переможе у Каліфорнії, але Edison Research і інші аналітики утрималися від оголошення переможця, в той час як остаточних результатів поки немає. У штаті Мен обидва кандидати отримали приблизно третину голосів із 72% виборчих дільниць.

Як повідомлялося в УНН, раніше стало відомо, що Байден здобув перемогу в Арканзасі, Массачусетсі, Міннесоті, Оклахомі, Алабамі, Вірджинії, Північній Кароліні і Теннесі.

Українські Національні Новини

Новини Світу