suprun-otrimala-pyat-povistok-do-sudu

Супрун отримала п’ять повісток до суду

 • 12933 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун отримала п’ять повісток до Печерського суду на розгляд справ щодо адміністративного правопорушення. Про це на своїй сторінці у Twitter написала в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передає УНН.

"Щойно отримала 5 повісток в Печерський суд на 03.01.2019 на розгляд справ щодо адмінправопорушень. 4 повістки від 04.12.2018 і 1 від 19.12.2018. По номерах на конвертах можна відслідкувати що вони були відправлені 29.12.2018. Хтось дуже не хоче, щоб МОЗ України з’явилось на суд", - написала вона.

На повістках видно, що Печерський районний суд міста Києва викликає першого заступника міністра охорони здоров’я України на судовий розгляд протоколу про адміністративне правопорушення складеного за ч. 3 ст. 188-19 КУпАП - невиконання законних вимог народного депутата України, Рахункової палати, члена Рахункової палати.

Раніше повідомлялось, що правоохоронні органи за результатами аудитів Рахункової палати, проведених у 2018 році, розпочали 17 кримінальних проваджень.

Нагадаємо, заступник голови Рахункової палати Андрій Майснер, під час аудиту ефективності використання коштів бюджету, які виділені МОЗом на лікування громадян за кордоном, було з'ясовано, що не лише не були виявлені помилки та управлінські проблеми, які мали місце раніше, "але й поглибились".

Також УНН повідомляв, що двох співробітників Міністерства охорони здоров’я України викликали на допити 12 грудня у справі щодо поставок препарату "Анакінра" дипломатичною поштою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Супрун отримала п’ять повісток до суду

     • 12933 переглядiв

    Американці створили 3D-принтер, який друкує їжу

     • 9523 переглядiв