suprun-zayavila-scho-yiy-proponuvali-khabar-u-viglyadi-kvartiri

Супрун заявила, що їй пропонували хабар у вигляді квартири

 • 9116 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун рік тому зверталась до детективів НАБУ з приводу пропозиції їй хабара у вигляді квартири від одного з помічників народного депутата. Про це вона повідомила у своєму Facebook, передає УНН.

"Понад рік тому один із помічників народних депутатів запропонував мені хабар у вигляді квартири за те, щоби я, користуючись службовим становищем, допомогла медичному закладу отримати дороговартісне обладнання. Наступного дня звернулася до детективів НАБУ з заявою про ознаки злочину. Після я і мій позаштатний радник брали участь у слідчих діях, щоби задокументувати все", - написала У.Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК отримало заяву щодо ознак корупції у діях Супрун

Вона зазначила, що до подальших зустрічей з помічником народного депутата долучився й мер міста, який підтвердив намір щодо хабара у вигляді квартири. Квартиру запропонували оформити на позаштатного радника в.о. міністра, який зіграв роль довіреної особи.

Нагадаємо, раніше народний депутат України Олег Ляшко підтвердив проведення обшуків у свого помічника Олександра Богачова.

Українські Національні Новини

Політика