surkis-ne-ziznavsya-skilki-realno-zaroblyayut-futbolisti-dinamo

Суркіс не зізнався, скільки реально заробляють футболісти "Динамо"

 • 16226 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс не зізнався, скільки заробляють гравці клубу, коментуючи це питання в ефірі програми "ТаТоТаке", передає УНН.

Так, власник столичного клубу лише уточнив, що найбільш високооплачуваним гравцем команди є капітан Сергій Сидорчук. І зазначив, що зарплата в "Динамо" залежить від того, чи грають в єврокубках кияни.

"Зараз це Сидорчук, нічого не змінилося. Він це своєю роботою довів. Мені смішно читати про те, що Циганков отримує 2 млн. Це не відповідає дійсності. Хлопці отримують нормальну зарплату, але знають, що якщо хочуть заробляти більше грошей - потрібно виходити у Лігу Чемпіонів. Якщо раніше вони у Лізі Європи непогано заробляли, то в цьому сезоні не заробили нічого, тому що такі команди потрібно обігравати. Сьогодні ніхто навіть мільйон доларів в рік не заробляє", - сказав Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФІФА зобов'язала "Динамо" виплатити борги із зарплати Мбокані у розмірі понад 78,8 тис. євро.

Нагадаємо, що раніше у ЗМІ були опубліковані зарплатні відомості гравців "Динамо", з яких випливало, що футболісти нібито отримують всього по 20 - 25 тис. грн.

І це незважаючи на публічні заяви ексгравців "Динамо", які у своїх інтерв'ю на сторінках західних ЗМІ визнавали, що отримували в клубі не по 20 тис. грн щомісяця, а сотні тисяч доларів.

Так, наприклад Дерліс Гонсалес заявив, що в "Динамо" йому платили 110 тис. доларів зарплати.

Відзначимо, що, за словами журналіста Сергія Болотникова, основну частину зарплати своїм гравцям "Динамо" виплачує з кіпрських офшорів, що не обкладаються податком у повному розмірі. 

Тому, згідно з підрахунками експертів, за п'ять років "Динамо" могло недоплатити до пенсійного фонду України понад 440 млн грн.

Як повідомлялося в УНН, у ГБР триває досудове слідство за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах посадовими особами ТОВ "ФК "Динамо "Київ".

Українські Національні Новини

Спорт