surkisi-prodovzhuyut-atakuvati-pavelka-shantazhuyuchi-nazk-politolog

Суркіси продовжують "атакувати" Павелка, шантажуючи НАЗК - політолог

 • 12838 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Власники київського "Динамо" продовжують тиснути на НАЗК, аби орган знайшов порушення у деклараціях Президента ФФУ Андрія Павелка, яких немає. Про це на своїй сторінці у Facebook написав політолог Володимир Манько, передає УНН.

"Напередодні київське Динамо програло виїзний матч у кваліфікації Ліги чемпіонів. Атака киян зіграла слабенько. А власники клубу продовжили атакувати президента Федерації футболу Андрія Павелка. Провели черговий пікет під НАЗК", - написав Манько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК "Динамо Київ" підозрюють у несплаті податків

Той факт, що пікет проплачений, видно неозброєним оком, наголосив політолог.

"Цей пікет проплачених рабів названо “масштабним протестом”. Не знав, що менше 10-ти людей – це масштаб. Це навіть не масштаб для мого під’їзду. Очевидно, сайту футбольного клубу "Динамо" також було соромно за такий "масштабний протест" і тому вони про цей "масштабний захід" дали новину без фото.

На одному плакаті написано: “НАЗК, поверни українському футболу Суркіса”. Геть не палєвно. Схоже на звернення одних інопланетян до інших, які посилають сигнали у космос з планети Земля", - написав Манько.

У такий спосіб власники київського Динамо - брати Суркіси тиснуть на НАЗК, вважає політолог. Суркісам потрібно, аби НАЗК знайшло у деклараціях Павелка порушення, яких там немає, додає Манько.

"Не важливо, що суслика немає, або темна кімната лише є темною кімнатою. Потрібно придумати цього суслика та знайти темну кішку", - резюмує Манько.

Нагадаємо, раніше, журналіст Володимир Горковенко повідомив про те, що підробну петицію проти Павелка поширювали "динамівські сайти".

Українські Національні Новини

Політика