svitolina-ne-zmogla-viyti-v-pivfinal-turniru-v-gonkonzi

Світоліна не змогла вийти в півфінал турніру в Гонконзі

 • 8607 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. У матчі за вихід в півфінал турніру WTA International у Гонконзі перша сіяна Еліна Світоліна поступилася китаянці Ван Цян, повідомляє УНН з посиланням на сайт української спортсменки.

Зустріч була перервана вчора на подачі китайської тенісистки при рахунку 2:6, 2:5 через зливи. У сьогоднішньому дограванні Світоліна зуміла зробити брейк і виграти гейм на своїй подачі, але в десятому геймі Ван Цян оформила перемогу в поєдинку – 2:6, 4:6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенісистка Ястремська вперше в кар'єрі стала півфіналісткою турніру WTA

"Учора Ван Цян грала в дійсно відмінний теніс, я багато помилялася, та не показувала свою гру. Я намагалася повернутися в матч, виконувати свої удари, але, на жаль, з мого боку це насправді був поганий виступ. Я була дуже засмучена, що не змогла показати навіть 20 відсотків тієї гри, яку вмію", - розповіла українка на післяматчевій прес-конференції.

Зауважимо, що Світоліна зберігає можливість зіграти на Підсумковому турнірі WTA, займаючи шосте місце в чемпіонській гонці. Остаточно вісімка учасниць турніру в Сінгапурі буде сформована за підсумками турнірів які пройдуть наступного тижня в Москві і Люксембурзі.

Українські Національні Новини

Спорт