svitolina-rozpovila-pro-naygirshu-chastinu-sezonu

Світоліна розповіла про найгіршу частину сезону

 • 8156 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Четверта ракетка світу Еліна Світоліна прокоментувала майбутній виступ на турнірі в Москві, а також про частину сезону, якою залишилась невдоволеною. Слова тенісистки наводить прес-служба турніру WTA Premier в Москві, передає УНН.

"Я намагаюся не заглядати далеко. Кожен матч для мене тут дуже важливий - так само, як і виграти титул. Перед собою на будь-якому турнірі я ставлю найвищі завдання. Цей турнір великий, для мене було важливо заявитися на цей турнір через те, що я хотіла потрапити на Підсумковий турнір WTA. Для мене будь-який великий турнір завжди дуже важливий. Якщо чесно, я мало була в Москві - в самому місті. Мені складно судити. Виглядає все дуже добре. Коли я в останній раз була, все було в Москві по-іншому. Зараз місто розцвіло", - заявила одеситка.

Лідер жіночого тенісу України залишилась засмученою виступами на ґрунтових турнірах цього року.

"Були хороші турніри і матчі, але також було багато матчів і турнірів, які хотілося зіграти краще.

Наприклад, "Ролан Гаррос", але травма не дозволила мені підготуватися так, як я хотіла. Я засмутилася, що ґрунтовий сезон пройшов дуже погано. Був би краще і рейтинг, була б більше рада результату, якби вийшло по-іншому", - резюмувала Світоліна.

Додамо, Світоліна виступить з другого раунду турніру в Москві проти кращої у матчі Кудерметова – Жабер.

Українські Національні Новини

Спорт