svitoviy-bank-pidtrimuye-zemelnu-reformu-v-ukrayini-zayava

Світовий банк підтримує земельну реформу в Україні - заява

 • 13901 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Світовий банк висловлює цілковиту підтримку запланованому керівництвом України відкриттю ринку сільськогосподарських земель. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку у Facebook представництва Світового банку в Україні.

"Земельна реформа потрібна для того, щоб українські фермери могли купувати і продавати землю сільськогосподарського призначення, щоб вони мали доступ до кредитів, мали можливість інвестувати та диверсифікувати джерела своїх доходів, а власники землі могли отримати належний їм прибуток за свій найцінніший актив. Це піде на користь всім фермерам - малим, середнім та великим, так і землевласникам", йдеться у повідомленні.

"Реформа підвищує рівень життя українського народу шляхом розкриття сільськогосподарського потенціалу країни. Запланована реформа також включає заходи для обмеження концентрації землі в одних руках, припинити рейдерські атаки і надати фінансову допомогу малим фермерам", вважають у Світовому банку.

"Двох десятиліть закритого ринку та непрозорості, що стимулює корупцію, вистачило всім – настав час земельної реформи", підсумували в організації.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з делегацією Світового банку на чолі з президентом організації Девідом Мелпасом.

Українські Національні Новини

Економіка