syevyerodonetsk-maye-vsi-shansi-na-shvidke-zvilnennya-zsu-vibivayut-suprotivnika-z-vulits-mista-gayday

Сєвєродонецьк має всі шанси на швидке звільнення: ЗСУ вибивають супротивника з вулиць міста – Гайдай

 • 245130 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Глава Луганської ОВ Сергій Гайдай знову закликав усіх скептиків “не списувати з рахунків Сєвєродонецьк”, оскільки Збройні Сили України вибивають противника на певних ділянках міста, та проводять локальні військові операції. Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

Цитата

“Наші захисники – і ЗСУ, і Нацгвардія тримають позиції на одній частині міста. Більше того, їм навіть вдається робити певні операції і вибивати супротивника на деяких вулицях. Іноді навіть виходить брати полонених. Вчора лише шість полонених взяли. Тому всім скептикам я хотів би сказати, що не потрібно Сєвєродонецьк списувати з рахунків. Ще рано. Місто тримається”, – заявив Гайдай.

Деталі

Він додав, що ситуація у місті найважча. Російській армії вдалося просунутися вглиб міста, і взяти під контроль більшу його частину.

“Нашим захисникам вдається справді проводити певні локальні військові операції. Добиватися успіху у проведенні цих операцій. І це дає нам шанси та надію. Більше того, можливо, дійсно ситуація зміниться, безпосередньо, по самому місту. Ми постійно в спілкуванні з ними. Все, що потрібно нашим захисникам, ми намагаємося максимально швидко їм надавати”, – додав глава ОВА.

Доповнення

У Генеральному Штабі заявили, що у Сєвєродонецьку продовжуються запеклі бої, неможливо точно сказати, скільки території тимчасово контролює противник.

За попередню ніч російські окупанти не досягли успіхів у Сєвєродонецьку.

Українські Національні Новини

Суспільство