syevyerodonetsk-rosiyani-dosi-u-goteli-mir-ale-ukrayinski-zakhisniki-vzhe-bagato-z-nikh-pofasuvali-u-kulki-golova-ova

Сєвєродонецьк: росіяни досі у готелі "Мир", але наші захисники вже багатьох з них "пофасували у кульки" - Гайдай

 • 226747 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. У Сєвєродонецьку на Луганщині російські загарбники досі перебувають в готелі "Мир", несуть втрати. Далі вглиб міста просунутися не можуть, вказав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН.

Цитата

"Зайшли російські війська на околицю міста, це готель "Мир". Далі вже за готелем вже територія лісу, тож, у готель вони зайшли, несуть величезні втрати там, але вибити їх з готелю поки не вийшло, хоча там в них дуже багато загиблих. Далі вони просунутися не можуть, намагання є постійно. Тактика одна й та сама, тобто декілька годин обстріли артилерійські, а потім намагаються просуватися, але нічого поки не виходить, їх стримують там наші хлопці", - повідомив голова Луганської ОВА у ранковому включенні у телемарафоні.

Деталі

Голова Луганської ОВА у Facebook додав, що "росіяни досі сидять в готелі, але обласний центр під українським прапором".

"кадирівці знищують Сєвєродонецьк заради розваги. Сполучення всередині області та з іншими регіонами є. Поки не вдалося вибити орків з території готелю "Мир", але наші захисники багато росіян пофасували в кульки", - зазначив Гайдай.

З його слів, "нічні штурми Сєвєродонецька, Осколонівки та Тошківки для рашистів успіху не мали, ворог зазнав втрат і відійшов на раніше зайняті позиції. Така ж участь чекала росіян при наступі на Комишуваху".

"орки щільно обстрілюють трасу "Лисичанськ-Бахмут", - вказав голова Луганської ОВА.

Гайдай додав у Telegram, що Сєвєродонецьк не відрізаний, але, за великим рахунком, вантажівки вже туди не проїдуть. При цьому на трасі Лисичанськ – Бахмут багато розстріляних автомобілів.

Доповнення

Голова Луганської ОВА Гайдай повідомив, що росіян вдалося потиснути на раніше зайняті позиції, пошкоджено ще один міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом, але проїзд між містами зберігається.

Українські Національні Новини

Суспільство