syly-oborony-vidbyly-11-shturmiv-v-raioni-krynok-na-livoberezhzhi-khersonshchyny

Сили оборони відбили 11 штурмів в районі Кринок на лівобережжі Херсонщини

 • 17139 переглядiв

На лівобережжі Херсонської області українські військові відбили 11 атак російських військ в напрямку плацдарму біля Кринок та 4 атаки на Оріхівському напрямку.

В операційній зоні Сил оборони півдня українські бійці відбили 11 штурмів  російських військ на тимчасово окупованій Херсонщині та 4 - на Оріхівському напрямку. Про це у п'ятницю Сили оборони півдня України повідомили у Telegram, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, в операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Ворог не полишає намірів вибити підрозділи Сил оборони із зайнятих позицій.

 На лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині ворог здійснив 11 штурмів в напрямку плацдарму біля Кринок. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції

- йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Оріхівському напрямку окупанти здійснили 4 штурми, з яких 3 в районі Старомайорського, 1 в районі Роботиного. Успіху не мали, наголосили в Силах оборони півдня. 

Українські бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій. Окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. 

В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 108 розвідувальних дронів.

 Протягом бойової доби окупанти здійснили на Оріхівському напрямку 9 авіаційних ударів із застосуванням 8 керованих авіабомб та понад 60 некерованих авіаційних ракет.

На Херсонському напрямку здійснили один авіаційний удар із застосуванням близько десятка некерованих авіаційних ракет.

рф зазнає втрат: за добу загинуло 910 військових18.04.24, 07:44 • [views_0]