syn-mera-zatoplenoho-orska-prydbav-v-oae-kvartyru-ploshcheiu-maizhe-100-kvadratnykh-metriv-rozsliduvannia-komandy-navalnoho

Син мера затопленого орська придбав в ОАЕ квартиру, площею майже 100 квадратних метрів - розслідування команди Навального

 • 19385 переглядiв

Син мера затопленого російського міста орськ купив розкішну квартиру в Дубаї, вартістю 353 600 доларів, за місяць до прориву дамби.

За місяць до прориву дамби в російському орську, син мера міста придбав елітне житло в Дубаї. Як стверджують соратники Олексія Навального, нерухомість родини мера затопленого російського міста коштує близько 353,6 тисяч доларів (33 мільйонів рублів), передає УНН.

Деталі

Сина мера міста орськ, одного із найпостраждаліших під час триваючої повені в оренбурзькій області рф, володіє квартирою в Об’єднаних Арабських Еміратах. Вартість житла, площею 91 кв. метр в елітному житловому комплексі Binghatti Nova в Дубаї, оцінюють у 353,6 тисяч доларів, - про це ідеться в розслідуванні "Фонду боротьби з корупцією" Олексія Навального.

Цю квартиру син мера орська микола козупиця, як стверджують розслідувачі, придбав у березні 2024 року. Раніше він із сім'єю проживав на віллі в Саудівській Аравії, отримавши там посвідку на проживання.

11.04.24, 17:49 • [views_0]

Інформацію про життя в Дубаї члени родини мера орська відкрито публікують у соціальних мережах.

Доходи пояснюють наступним чином: "Під час недовгої перерви у своїй чиновницькій кар'єрі Василь Козупиця очолював приватне охоронне підприємство, яке він записав на свого сина Миколу. І співвласником орського приватного підпримства він вважався до минулого року. Класична схема. Десятиліттями чиновник, що сидить у владі, допускає катастрофу, розповідає про те, як здорово йти вмирати на війну, а власного сина відправив подалі від мобілізації в сонячний Дубай".

Нагадаємо

Повінь в оренбурзькій області почалася з орська, де п'ятого квітня прорвало дамбу, - з міста евакуювали 1164 людини. Також місцеві жителі вже виходили на протест через бездіяльність влади і просили допомоги у очільника кремля.

13.04.24, 00:33 • [views_0]