syrskyi-obhovoryv-z-verkhovnym-holovnokomanduvachem-zs-nato-nahalni-potreby-ta-protypovitrianu-oboronu-ukrainy

Сирський обговорив з Верховним головнокомандувачем ЗС НАТО нагальні потреби та протиповітряну оборону України

 • 23607 переглядiв

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський обговорив з американським генералом Крістофером Каволі нагальні потреби України, включаючи системи протиповітряної оборони, артилерію, боєприпаси та важку бронетехніку, а також посилення військово-технічного співробітництва та зміцнення обороноздатності України.

Провів важливу розмову з Головою Європейського командування Збройних сил США та Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО у Європі генералом Крістофером Каволі. Про це повідомляє Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-полковник Олександр Сирський, передає УНН.

Деталі

Під час розмови генерал Сирський проінформував американського колегу про останні події на фронті та нагальні потреби України, включаючи сучасні засоби протиповітряної оборони, артилерію, боєприпаси та важку бронетехніку.

Обговорили посилення військово-технічної співпраці з США та іншими союзниками, зміцнення українських засобів протиповітряної оборони, поповнення боєприпасів. Обмінялися думками щодо тактичної ситуації на полі бою.
Подякував США та партнерам з НАТО за підтримку України, особливо у сферах, які сьогодні найбільше впливають на посилення обороноздатності України.

- поінформував Олександр Сирський.

Головнокомандувач зазначив, що розмова відбулася у дружній, конструктивній обстановці.

Сирський та Умєров доповіли Зеленському щодо фронтової ситуації та захисних дій 16.04.24, 20:35 • [views_0]