taran-zustrivsya-z-ministrom-oboroni-respubliki-bilorus

Таран зустрівся з міністром оборони Республіки Білорусь

 • 32225 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. В рамках візиту української делегації в Білорусь відбулася зустріч Міністра оборони України Андрія Тарана з Міністром оборони Республіки Білорусь генерал-майором Віктором Хреніном, які обмінялися думками з актуальних питань міжнародної безпеки. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Міноборони.

"Під час переговорів очільники оборонних відомств обмінялися думками з актуальних питань міжнародної безпеки та розвитку воєнно-політичної обстановки в регіоні, а також стан і перспективи двостороннього українсько-білоруського військового співробітництва", - йдеться в повідомленні.

Також в рамках візиту відбулася зустріч української делегації з віцепрем’єр-міністром Республіки Білорусь Юрієм Назаровим. Під час переговорів сторони обговорили питання щодо поглиблення двостороннього співробітництва.

"На початку зустрічі українська делегація наголосила на тому, що Білорусь для України — це більше ніж сусід чи партнер, спільних тем — безліч, від екології до питань безпеки. Уряд України запропонував оперативно підхопити усі процеси на двосторонньому рівні, щоб не було пауз. Крім того, було зазначено, що до складу делегації входить і міністр оборони Андрій Таран", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється що багато питань мають комплексний характер, потребують координації дій усіх гілок влади. Саме тому в делегації не тільки урядовці, але й керівник одного з ключових парламентських комітетів Андрій Костін.

"Особливо наголошувалося на необхідності розвитку міжрегіонального співробітництва. Зокрема, зараз на порядку денному підготовка до третього Форуму регіонів України та Республіки Білорусь, який має відбутися восени у Гродно за участі президентів двох країн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Мінську відбулась зустріч представників України та РФ у контактній групі.

Українські Національні Новини

Політика