tarifni-obitsyanki-scho-ne-tak-z-viborchoyu-programoyu-batkivschini-dlya-kiyan-1

"Тарифні"обіцянки: що не так з виборчою програмою "Батьківщини" для киян

 • 6690 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Партія "Батьківщина" обіцяє киянам вирішити "тарифні" проблеми в той час, як їхній діючий депутат Київради накручує людям "драконівські" тарифи, повідомляє УНН.

Мова про Дениса Москаля, який балотується до Київради під третім номером списку "Батьківщини". Він же власник котеджного містечка "Северинівка" під Києвом, жителі якого виявилися заручниками його "тарифної" політики на комунальні послуги.

Вся справа в тому, що комунальні мережі котеджного містечка виявилися приватними і всупереч обіцянкам передати їх у власність мешканців, ними продовжує розпоряджатися менеджмент Москаля. Тому і тарифи він встановлює людям такі, які вважатиме за потрібне.

"Щороку ми платимо йому близько одного мільйона гривень за оренду мереж, побудованих за наші гроші", - каже мешканка КМ "Северинівка" Діана Гранцева.

Більш того, деякі сім'ї "Северинівки" і зовсім залишилися без газопостачання, оскільки менеджмент Москаля, як власник газових мереж - відмовив їм у цій послузі. Спроби звернення до "Київоблгазу" виявилися марними. Там повідомили, що згідно із пунктами договору з компанією Москаля, лише вона вирішує кого підключати, а кого ні.

В результаті ні газу, ні захисту прав споживачів, ні справедливих тарифів, які обіцяє киянам "Батьківщина" - жителі цього котеджного містечка від Москаля так і не дочекалися.

Москаль від коментарів УНН відмовився, але редакція звернулася за позицією до пресслужби політсили.

Відзначимо, що вже не вперше з Москалем відбуваються подібні конфузи. В одній зі своїх передвиборних програм Москаль пообіцяв киянам сквер, але разом з тим потрапив в скандал із забудовою скверу.

Українські Національні Новини

Політика