tavriyskiy-napryamok-okupanti-namagayutsya-vesti-rozvidku-ta-ukriplyuyut-pozitsiyi

Таврійський напрямок: окупанти намагаються вести розвідку та укріплюють позиції

 • 1301046 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. На Таврійському напрямку поки не спостерігається ознак підготовки до наступу. Окупанти намагаються покращити тактичне положення та вести розвідку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін, передає УНН.

Цитата

«Щодо Таврійського напрямку – їхні плани стосуються в першу чергу покращення певного тактичного положення на Запоріжжі. І це може бути пов'язано, в першу чергу, зі спробою покращити свої оборонні позиції. Теж саме поки що ми спостерігаємо і на Херсонському напрямку. Ворог продовжує певним чином укріплювати свої позиції. Облаштовувати рубежі, певні оборонні споруди. Але разом з тим, нарощення сил на Херсонському напрямку не відбувається. Є певні розвідувальні дії, на островах і поміж островами намагаються діяти на легкомоторних човнах. Але наші Сили їх, як правило, виявляються і знищуються. Що стосується Запорізького напрямку – на даний момент цей напрямок не розглядається як напрямок основного удару. А далі будемо бачити. Тут можливі різні варіанти, в тому числі і загострення ситуації», – повідомив Єрін.

Нагадаємо

Керівниця об‘єднаного пресцентру Сил оборони півня України Наталія Гуменюк повідомила, що на південному напрямку спостерігаються певні накопичення сил ворога, проте “їх важко ще назвати військовими”.

Українські Національні Новини

Війна