tayvanets-yakomu-vipovnilos-105-rokiv-virishiv-vstupiti-do-doktoranturi

Тайванець, якому виповнилось 105 років, вирішив вступити до докторантури

 • 19093 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Житель Тайваню Чжао Мухе, якому виповнилось 105 років, збирається вступати до докторнатури китайської мови, передає УНН посилаючись на китайський канал CCTV.

Зараз тайванець, є слухачем факультету китайської мови Унівареситету Цінхуа і готується до іспитів для вступу до докторантури.

Чжао Мухе розповів, що для нього єдине щастя - це безперервний рух вперед. Чоловік, досить поважного віку, щодня добирається до університету використовуючи велосипед, і ще жодного разу не пропустили жодної лекції. Чжао Мухе щодня самостійно робить всі домашні справи, ходить в магазин і не просить про допомогу в інших, так як вважає, що якщо ти потребуєш допомоги оточуючих, то це означає, що прийшла старість.

З 14 років він вивчає каліграфію, тренується вже понад 90 років, пише в унікальному стилі. За кілька десятиліть він пожертвував сотні тисяч юанів від продажу своїх робіт, чим допомагав нужденним людям.

Нагадаємо, жінка з Мічигану у свої 105 років викладає йогу у фітнес-центрі.

Ліл Хансен вже давно захоплюється йогою. І своїм захопленням залюбки ділиться з іншими пенсіонерами.

Один раз на тиждень вона викладає курс йоги для людей у віці 70-80 років. Учні, які приходять на її курси, захоплюються Ліл Хансен і так само прагнуть прожити якомога довше.

Українські Національні Новини

Новини Світу