tekila-poyizd-u-meksitsi-zapustili-rozkishniy-lokomotiv-z-bezlimitnim-alkogolem

Текіла-поїзд: у Мексиці запустили розкішний локомотив з безлімітним алкоголем

 • 18738 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. У Мексиці запустили текіла-поїзд, який слідує із міста Гвадалахара через незайману сільську місцевість у крихітне містечко Текіла. Крім розкішного вантажного оформлення вагонів, поїзд прославився тим, що пригощає своїх пасажирів безлімітною текілою. Про це пише robbreport.com, повідомляє УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двічі видужала від "ковіду" 106-річна пенсіонерка вважає, що секрет її довгого життя - у віскі.

Вантажний чорно-золотий локомотив "Хосе Куерво Експрес", прозваний "Текіла-поїзд", пропонує пасажирам 11-годинну поїздку у стилі духу агавових спіритів. Варто відзначити, що поїзд курсує вже близько 8 років, але тільки зараз додали особливий вінтажний вагон, обшитий дерев'яними панелями з вікнами від підлоги до стелі. У барах поїзду доступна безлімітна текіла різних культових брендів, коктейлі на її основі, місцеві мексиканські закуски, а також інший міцний алкоголь: ром, горілка та віскі.

По дорозі текільєра (сомельє текіли) також проводить для пасажирів дегустацію агавового алкоголю. При цьому подорож обійдеться у 166 доларів за людину.

Нагадаємо, що на думку українських бартендерів, всесвітній тренд на міцний алкоголь набирає обертів. Так, у 2021 році прогнозується чергове збільшення споживання текіли, віскі і горілки.

Відзначимо, що Україна показує значне зростання експорту вітчизняної горілки. Причина - у її високій якості і помірній ціні, вважають експерти.

Нагадаємо, раніше УНН писав, що до ТОП-5 надійних українських виробників якісної горілки входять такі лікеро-горілчані компанії, як: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Др.Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Новини Світу