telegram-vipustiv-onovlennya-dlya-obkhodu-blokuvannya-v-rf

Telegram випустив оновлення для обходу блокування в РФ

 • 11499 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Команда месенджера Telegram в своєму блозі опублікувала інформацію про нове оновлення 4.1, в якому є можливість для обходу блокування, у зв'язку з можливою забороною додатку на території Росії, передає УНН з посиланням на Telegram.org.

Важливою частиною відновлення стало введення “антицензурних інструментів”, таких як можливість встановити проксі-сервер в налаштуваннях.

“Ми віримо в вільну і захищену комунікацію. Наша відповідальність в тому, щоб запропонувати технології, які захистять право наших користувачів на приватність і свободу слова по всьому світу,” — говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Telegram піднявся в рейтингу App Store в РФ після загрози блокування

В рамках цього оновлення в Telegram також збільшать максимальну кількість учасників груп до 10 тис. толовік. Через це з’явиться пошук, за допомогою якого і адміністратори, і звичайні користувачі зможуть знайти потрібного їм учасника групи.

Тепер адміністраторам також можна налаштовувати, щоб вони могли займатися якоюсь певною діяльністю: додаванням нових користувачів, блокуванням або редагуванням інформації.

На сторінці адміністраторів також з’явиться вкладка “нещодавні дії,” за допомогою якої кожен зможе дізнатися, які зміни були зроблені в групі.

У версії для iOS в месенджері поліпшили можливість поділитися контентом, давши можливість додати свій коментар при відправці контенту в інші додатки, також можна вибрати відразу кілька одержувачів.

Нагадаємо, глава Роскомнадзора Олександр Жаров звернувся до засновника месенджера Telegram Павла Дурова і його команди з вимогою передати дані про сервіс для включення цих даних до реєстру організаторів поширення інформації.

В свою чергу П.Дуров заявив, що блокування месенджера, до якого виникли претензії у Роскомнадзора, суперечить інтересам Росії.

Пізніше, ФСБ РФ заявила, що виконавці теракту в метро Петербурга користувалися Telegram.

Українські Національні Новини

Новини Світу